Επιστημονική Ενημέρωση

ΤΟ ΟΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΟΤΡΟΠΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΩΔΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΓΗ.


ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ) , ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΤΟΣΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣΙΜΟΤΗΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ  ΠΙΟ  ΔΡΑΣΤΙΚΟ  ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΧΛΩΡΙΟΥ.
Η ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
ΤΟ ΟΖΟΝ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ
ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΓΜΑ Ο2/Ο3 ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΟΖΟΝ (ΕΝΕΡΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ) ΟΠΟΥ ΤΟ Ο3 ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 30 ΦΟΡΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ¨: ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 40 μg/ml ΟΞΥΓΟΝΟΥ.
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ
- ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ
-ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΙΟΥΧΕΣ ΡΙΖΕΣ.
- ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΡΕΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ
ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.


Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ
ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ)
-ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΩΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΩΝ
-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΩΝ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ,ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ.
-ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΚΑΜΨΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΩΝ
-ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΩΝ, ΤΟΥ 2,3 ΔΙΦΩΣΦΟΓΛΥΚΕΡΙΔΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ Ο2 ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΔΟΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ
ΤΟ ΟΖΟΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΘΕΣ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ( ΣΤΟΥΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΤΟ 60% ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ) ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΩΣ ΕΞΗΣ :
1) ΤΟΠΙΚΑ: ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΟΣ ΥΑΛΙΝΟΥ ΚΩΔΩΝΟΣ Η ΕΝΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ
ΑΣΚΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΡΕΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ Ο2/Ο3. ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΧΑΙΜΙΚΑ Ή ΑΤΟΝΑ ΕΛΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ.
2) ΓΕΝΙΚΗ: Α)ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ,ΕΙΝΑΙ Η
ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΜΕΤΑΓΓΙΣΗ. ΑΥΤΗ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΦΛΕΒΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΣΚΟ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΜΕ ΜΙΓΜΑ Ο2/Ο3 ΕΠΑΝΑΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΑΝΟΣΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, ΣΕ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟΥ, ΣΕ ΣΗΠΤΙΚΕΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ – ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΗ , ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ.
Β)ΑΥΤΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ(ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΟΜΕΤΑΓΓΙΣΗ).ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 10-20ml ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ, ΑΝΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 10-20ml ΜΙΓΜΑΤΟΣ Ο2/Ο3 ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΔΟΜΥΪΚΑ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ , ΑΣΘΜΑ ΚΛΠ.)
3)ΕΝΔΟΑΡΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΑΡΘΡΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ Ή ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΘΡΟΠΑΘΕΙΕΣ
4) ΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΡΙΕΣ ΕΓΧΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ Η ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΦΙΣΜΟΥ(ΕΛΚΗ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΣ...)
5) ΕΜΦΥΣΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ (OΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ, ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ)
6) ΚΡΕΜΑ Ο2/Ο3 ΣΕ ΕΚΔΟΧΑ ΕΛΑΙΩΝ
7) ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑΕΝΔΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗ (ΒΑΡΙΕΣ ΓΑΓΡΑΙΝΕΣ)

8) ΕΝΔΟΜΥΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ (ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΥΛΙΚΑ ΕΝΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΗΛΕΣ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ)
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΟΠΑΘΕΙΕΣ

ΕΛΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΦΛΕΒΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ (ΚΙΡΣΟΙ- ΦΛΕBΙΤΙΔΑ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ)
ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΗ ΛΙΠΟΔΥΣΤΡΟΦΙΑ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΣ
ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ–ΕΚΦΥΛΙΣΗ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΟΣ–ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ – ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΙΟΓΕΝΕΙΣ
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ( ΑΚΜΗ, ΨΩΡΙΑΣΗ, ΕΡΠΗΣ ΑΠΛΟΣ, ΖΩΣΤΗΡΑΣ,ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ,ΕΚΖΕΜΑ, ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ...)
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ                ( ΕΛΚΩΔΗΣ ΚΟΛΙΤΙΔΑ, ΝΟΣΟΣ CHRON, ΠΡΩΚΤΙΤΙΔΑ, ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ , ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ - ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ...)
ΡΕΥΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ
ΟΣΦΥΟΙΣΧΙΑΛΓΙΑ

ΚΗΛΗ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ( ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ )
ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ
ΠΕΡΙΑΡΘΡΙΤΙΔΕΣ – ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ - ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ
ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΕΣ ( ΕΠΙΚΟΝΔΥΛΙΤΙΔΑ , ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ...)
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ(ΡΥΤΙΔΕΣ, ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ...)

ΕΥ ΖΗΝ ( ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ – ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ)

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ JET THERAPY ( ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΩΔΥΝΗ ΑΓΩΓΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ CHRISTIAN BARNARD ) ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΥΣΙΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ .

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΟΖΟΝ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ 105 ΧΡΟΝΙΑ.)

Η ΟΞΥΓΟΝΟΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΜΕΡΙΚΗ – ΚΟΥΒΑ – ΡΩΣΙΑ – ΚΛΠ. ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ .

Η ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ .

ΙΑΤΡΟΣ :                                                                                                          ΤΣΙΜΙΣΚΗ 82  

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ  ΛΑΖΑΡΟΣ                                                              Τ.Κ. 54622 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ                                                                                                                                                                                        E-MAIL: medilaser@otenet.gr

ΤΑΚΤΙΚO ΜΕΛOΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ                               ΤΗΛ :  2310 250351

ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΞΥΓΟΝΟΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ                               FAX : 2310 250354